engEnglish version

01 IUNIE 2007 - UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA

la propunerea Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice din Drobeta Turnu Severin, Universitatea din Craiova a avut deosebita onoare de a acorda titlul de

doctor honoris causa

distinsului profesor

JOSÉ MANUEL TORRALBA CASTELLÓ

de la Universitatea Carlos al III-lea din Madrid, Spania

Profesorul JOSÉ MANUEL TORRALBA CASTELLÓ primeste al doilea titlu de Doctor Honoris Causa in Romania, primul fiind acordat de catre Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Domnul Profesor JOSÉ MANUEL TORRALBA CASTELLÓ desfasoara o activitate academica si de cercetare stiintifica intr-o continua ascensiune fiind recunoscut atat in Spania cat si in intrega lume.

                                   

La acest deosebit eveniment, care s-a desfasurat in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, au participat: conducerea Universitatii reprezentata de Domnul Rector – Prof. Univ. Dr. Ion Vladimerescu, a Facultatii de I.M.S.T. reprezentata de Domnul DECAN – Prof. Univ. Dr. Ing. Mihail Mangra, precum si cadre universitare ale Facultatii de IMST, numerosi studenti. De asemenea, la ceremonia de decernare au participat si invitati: Prof. Ionel Chicinas de la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca si Prof. dr. Olivera Milošević de la Institutul de Stiinte Tehnice al Academiei Sarbesti de Stiinte si Arte din Belgrad, Serbia.

                               

A doua zi, dupa ceremonie, domnul profesor JOSÉ MANUEL TORRALBA CASTELLÓ impreuna cu sotia, Dna. Ana Viorreta Torralba Castello, cu cele doua colege ale domniei sale de la Universitatea Carlos al III-lea din Madrid, Dr. Elisa-Ruiz Navas si Dr. Elena Gordo, impreuna cu doamna Prof. Dr. Olivera Milošević, au vizitat Facultatea de I.M.S.T. din Drobeta Turnu Severin, unde au fost impresionati de dotarile laboratoarelor facultatii noastre, precum si zonele turistice limitrofe municipiului Drobeta Turnu Severin.

Dupa intoarcerea in Spania, ne-au fost transmise aceleasi deosebite sentimente si ganduri frumoase pe care le-au trait atunci cand au fost in Craiova respectiv in Drobeta Turnu Severin.